VÅRE RØRLEGGERTJENESTER

Avtal befaring

Rørleggertjenester

Vi har bred kompetanse innen alt av rørleggertjenester, og kan hjelpe deg med dine behov. Vi utfører alt fra utskifting av servant og toalett, til større oppdrag som rørbrudd og vannskade.

Rehabilitering

Trenger rørsystemet oppgradering? Eller har du fått vannskade på badet eller vaskerommet? Vi utfører rehabilitering av alle typer bad og våtrom.

Baderom og våtrom

Planlegger du nytt bad eller vaskerom? Vi har lang erfaring med bygging av bad og våtrom, og hjelper deg gjennom hele prosessen, fra befaring til ferdigstilt bad.

Baderomsinnredninger

Vi fører baderomsinnredninger fra en rekke kjente leverandører. Vi har også et bredt utvalg VVS- og varmeprodukter fra kvalitetsleverandører til bruk både hjemme og på hytta.

Installasjon

Vi hjelper deg med installasjon av alle typer VVS-produkter, fra toalett og dusj til varmtvannsberedere og annet nødvendig utstyr til våtrom.

Varmepumper

Er du på jakt etter noe som kan redusere strømkostnadene dine og som i tillegg er miljøvennlig? Da er varmepumpe og gulvvarme noe for deg. Vi hjelper deg med installasjon av varmepumpe og varmeanlegg i ditt hjem.

Serviceoppdrag

Har du vannlekkasje eller trenger du en ny servant fordi den gamle er sprukket? Vi utfører serviceoppdrag på små og store skader, uansett omfang.

Rådgivning og prosjektering

Vi tilbyr rådgivning og prosjektering av bad og våtrom, og bidrar gjerne med tips og inspirasjon til små og store utbedringer på badet.